Quantcast

wxpython build issues

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

wxpython build issues

Thomas Huffington
Hi,

I'm having some issues building a onefile app using wxpython 3.0.2.0 with pyinstaller 3.3.dev0-b78bfe5 on osx 10.11.6, and I was wondering if anyone else has run into the same problem, described in this thread).
Basically every time I try to run the app I get a ton errors followed by a segfault at the point where I declare app = wx.App(false). The thread I linked makes the problem out to be wx libraries, but I can't make head or tails of the workaround (which involves a bunch of library re-linking which I'm not familiar with at all). I've built previous versions of my app before with absolutely no problems, so I was hoping that someone here has seen this before and can help me figure out what's happened to break things.

I posted a similar thread on the wxpython board, but I thought I'd try my luck here as well.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "PyInstaller" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To post to this group, send email to [hidden email].
Visit this group at https://groups.google.com/group/pyinstaller.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

helloworld.py (129 bytes) Download Attachment
logfile.txt (18K) Download Attachment
Loading...